Velkommen til Vikedal Båthavn

Vikedal Båthavn

Vikedal Båthavn ligger innerst i Osavika ved siden av utløpet til Vikedals elva. Når du kommer inn i havnen , ligger gjestebryggen rett frem. Vi har et nytt og topp moderne servicebygg med toalett, dusj og vaskerom.

  • Det er tilgang til strøm og vann ved alle brygger.
  • Offentlig barnevennlig badestrand ved siden av havna.
  • Det er ca 200 meter inn til sentrum. Her er det to daglegvarebutikker, post i butikk, medisinutsalg, minibank og gatekjøkken.
  • Vikedal kan også by på fiske i fjellvann og elv. Det kan anbefales med sykkelturer opp Vikedalsdalen, med elva som svinger seg nedover den fine dalen. Her vil de også finne Vikedal Motorbane, Låkafossen med sitt karakteristiske låk, og øverst oppe Fjellgardsvatnet som Vikedalselva renn fra. Vegen fra havna til enden av dalen er 16 km lang, og ender opp på Roaldkvam.

Båt

Betaling; kontanoppgjør i betalingskasse på vegg i servicebygget. I høysesongen vil det i perioder være havnevert som krever inn betaling.

Bobil

Booking og Betaling

Vikedal båtforening har innført booking systemet Campio. Nå kan du enkelt bestille plass for din bobil på forhånd ved å bruke Campio-appen. Alternativt kan du skanne QR-koden som finnes på skilt rundt i båthavna for å betale for oppholdet, med mulighet for å velge antall døgn, med eller uten strømtilgang. For betaling aksepterer vi både betalingskort og Vipps. Har du spørsmål eller trenger mer informasjon? Ta gjerne kontakt med oss på telefon 920 96 016.

Viktig Informasjon om Pågående Arbeid

Vær oppmerksom på at det vil foregå arbeid i båthavna, både på land og i sjøen, over den kommende perioden. Dette arbeidet omfatter montering av flytebrygger og løft/transport med maskin. På grunn av dette kan det hende at noen plasser midlertidig ikke vil være tilgjengelige.

Vennlig hilsen

Styret Vikedal Båtforening.