Velkommen til Vikedal Båthavn

:warning: Fra Lørdag 15. juli til Mandag 24. juli vil det kun være bobilparkering på molo langs elva.

:no_entry_sign: Fra torsdag 20. juli til lørdag 22. juli er det kun forhåndsbestilling! Bestilling sendes til post@vikedal-baathavn.no med registrering nr, navn, adresse og telefon. Vikedal Roots Music Festival

Vikedal Båthavn

Vikedal Båthavn ligger innerst i Osavika ved siden av utløpet til Vikedals elva. Når du kommer inn i havnen , ligger gjestebryggen rett frem. Vi har et nytt og topp moderne servicebygg med toalett, dusj og vaskerom.

Betaling; kontanoppgjør i betalingskasse på vegg i servicebygget. I høysesongen vil det i perioder være havnevert som krever inn betaling.

  • Det er tilgang til strøm og vann ved alle brygger.
  • Offentlig barnevennlig badestrand ved siden av havna.
  • Det er ca 200 meter inn til sentrum. Her er det to daglegvarebutikker, post i butikk, medisinutsalg, minibank og gatekjøkken.
  • Vikedal kan også by på fiske i fjellvann og elv. Det kan anbefales med sykkelturer opp Vikedalsdalen, med elva som svinger seg nedover den fine dalen. Her vil de også finne Vikedal Motorbane, Låkafossen med sitt karakteristiske låk, og øverst oppe Fjellgardsvatnet som Vikedalselva renn fra. Vegen fra havna til enden av dalen er 16 km lang, og ender opp på Roaldkvam.

Vennlig hilsen

Styret Vikedal Båtforening.